50334065
Massage

Massage

Dette er den almindelige massage mange kender fra f.eks. firmaordninger og lignende. Kaldes også oliemassage eller fysiurgisk massage. Ved hjælp af strygninger, æltning, tryk og stræk arbejdes kroppens muskler igennem og muskelspændinger søges løsnet.

Hos Sabai Dee vælger vi at bruge inspiration fra bl.a. traditionel Thai massage i vores oliemassage for at give den bedst mulige behandling.

Vi tilbyder hhv. 30 min og 60 min behandlinger. De 30 min er velegnet hvis man har få problemområder man ønsker behandlet. 60 min giver tid til en grundigere behandling af hele kroppen med lidt tid til at fokusere på eventuelle problemområder også. Han man en gang prøvet en times behandling vender man sjældent tilbage til den kortere behandling smiley

Vi tilbyder naturligvis også længere behandlinger end de 60 min - f.eks. 90 eller 120 min. Ring gerne får en snak om hvad du kunne tænke dig så kan vi finde den løsning, der passer til dig.

 
Lidt mere info om almindelig oliemassage:

Ved en fysiurgisk massage arbejdes der dybt i kroppens muskler og væv. Massøren skal derfor vide meget om kroppens anatomi – musklernes tilhæftning og udspring, deres funktion og tilstand. Den fysiurgisk massage adskiller sig altså betydeligt fra en kosmetisk kropsmassage, som er en overfladisk massage, der anvendes til at berolige og skabe velvære. Når muskulaturen gennemarbejdes i dybden via den fysiurgiske massage, kan eventuelle gener afhjælpes. Under massagen benyttes forskellige massageteknikker alt efter den enkelte klients situation og gener. Ud over ro og afspænding bibringer den fysiurgiske massage bedre blodgennemstrømning, udskilning af affaldsstoffer samt løsning af f.eks. muskelinfiltrationer.

Det har nemlig vist sig at fysiurgisk massage er en effektiv behandlingsform, når det drejer sig om gener i bevægeapparatet af muskulær art. Det kan for eksempel dreje sig om overbelastede muskler og sener forårsaget af ensformigt arbejde – for eksempel ved en computerskærm, tunge og forkerte løft eller af pludselige traumer, der sætter sig i kroppen. Undersøgelser har endvidere dokumenteret, at den fysiurgiske massage er blandt de mest effektive midler når det drejer sig om at fjerne det vi populært kalder spændingshovedpine – en hovedpine, der er udløst af muskulære spændinger.

Derfor er massageformen også blevet populær på virksomheder, der har mange medarbejdere med stilsiddende arbejde.

Så kort fortalt er dette en massageform, der stiller krav til massørens kendskab til kroppens anatomi, herunder både muskler og led samt hvordan de forskellige teknikker, der anvendes kan hjælpe med at lindre de forskellige muskulære problemer.